Hopp over til innhold

Smia

I restauranten lager vi mat fra egen hage og eget kjøkken. 
Bestilling skjer ved bordene.

Restauranten er åpen 13.00 - 17.00 alle dager tom. 3. mars. Fra og med 4. mars til 2. april er den åpen 13.00 - 18.00 alle dager.

Velkommen!

Booking:
Tlf: 48230186. Mail: kristin@soli-brug.no

MatmenyVår lille tre-retter

Parmaskinke, manchego, hjemmelaget aioli og focaccia
*1, 2, 3, 7

eller

Økologisk gulrot- og søtpotetsuppe
*7

Quiche Lorraine
Vår franskinspirerte pai med fire oster, skinke, urter og muskat. Serveres med frisk salat og portugisisk olivenolje
*1, 2, 3

Sjokolademousse og kaffe
Luftig, lett og fyldig
*1, 3, 4, 7

399,-

Alkoholfri eplemost:
To glass Soli Brug eplemost.Epler fra Soli. Norgesmester 2017 og 2021

115,-

Vinpakke:
Et lite glass Soli Brug hvitvin, etterfulgt av et glass Soli Brug rødvin. Begge et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia. Til desserten et lite glass Egge Gård Iseple.

310,-

1: Hvetegluten 2: Egg 3: Melk 4: Nøtter 5: Soya 6: Sulfitter 7: Sitrus 8: Sesam

Bare litt sulten?

Parmaskinke, manchego, hjemmelaget aioli og focaccia
*1, 2,
265,-

Økologisk gulrot- og søtpotetsuppe
*7
155,-

Quiche Lorraine
Vår franskinspirerte pai med fire oster, skinke, urter og muskat. Serveres med frisk salat og portugisisk olivenolje
*1, 2, 3
175,-

Salat
Frisk salat, helt vegetar eller med ost og skinke. Opp til deg.
175,-

Ostetallerken
Fire utvalgte oster med tilbehør
175,-

*1: Hvetegluten 2: Egg 3: Melk 4: Nøtter 5: Soya 6: Sulfitter 7: Sitrus 8: Sesam

Dessert/kaker

Eple brûlée m/vaniljesaus
Ikke creme brûlée, men bedre. Epler, kanel og mandler med sprøstekt mørdeigslokk og karamellisert brunt sukker
*1, 3, 4, 7
78,-

Brownie
Smaksrik og fudgy sjokoladekake
*1, 2, 3
78,-

Ostekake
Jordbærostekrem, kjeksbunn og geletopp
*1, 2, 3,
78,-

Appelsinkake
Frisk, søt, saftig og litt syrlig formkake
*1, 2, 7
78,-

Sjokolademousse
Luftig, lett og fyldig
*2, 3
78,-

Vaniljeis til kaken
*3
27,-

*1: Hvetegluten 2: Egg 3: Melk 4: Nøtter 5: Soya 6: Sulfitter 7: Sitrus 8: Sesam

DrikkemenyVin

På glass:

Soli Brug Hvitvin: 145,-
Soli Brug Rødvin: 155,-
Moët Champagne: 198,-
Mionetto DOC Prosecco: 145,-

Soli Brug Hvitvin. Gl. 145,- / Fl. 580,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.Tørr, fruktig og balansert. Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Soli Brug Rødvin. Gl. 155,- / Fl. 620,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.Kirsebær, krydder og tørket frukt. Balansert struktur

Øl

Meteor hveteøl. 100,- 
Meteor IPA. 80,-
Hansa Premium. 100,-

Cocktail

Soli-drinken (gin & Soli eplemost). 139,-
Negroni. 139,-
Old Fashioned. 139,-
Gin & Tonic. 139,-
Aperol Spritz. 139,-
Irish Coffee. 139,-

Alkoholfri drikke

Soli Eplemost
Epler fra Soli. Aroma, Rubinstep og James Grieve.
Kåret til norgesmester i 2017 og i 2021
Gl. 59,- / Fl. 210,-

Fentiman´s Curiosity Cola
Engelsk pubcola. 55,

Clausthaler. 50,-

Cola Zero/Solo 45,-

Vann på flaske, med og uten kullsyre
Olden. 40,- / S. Pellegrino 75,-

Iste. 55,-

Kaffe/te
Kaffen er et samarbeid med Takelund kaffebrenneri på Ise i Sarpsborg, laget for Soli Brug med bønner fra Guatemala og Brasil.
40,-

VinkartetHelflaske

Musserende & Champagne
Philliponat Reserve Brut. 890,-
Bollinger Special Cuvee NV. 1050,-
Chanzy Crémant De Bourgogne Blanc De Blancs. 650,-
Millesimato Prosecco DOC. 550,-

Orange & Rosé
Calcarius Ca 40.08 Orange 100 cl, Puglia, Italia. 590,-
Louis Roederer By. Ott 2020 Rosé. 590,-

Hvit
Chenevieres Chablis Grandes Vignes 2020. 580,-
Olivier Leflaive Mersault 2018. 1150,-
Olivier Leflaive Chassagne-Montrachet 2018. 1300,-

Rød
Brick-House Pinot Noir USA 2019: 950,-
Claude Dugat Gevry-Chambertin 2017. 2000,-
Castello Banfi Brunello di Montalcino 2016. 1050,-
Dunn Vineyards Napa Valley Cab.Sauv. USA 2016. 1800,-
Opus One, USA 2013. 6800,-

Halvflaske

Musserende & Champagne
Philliponat NV. 589,-
Bollinger NV. 619,-
Taittinger NV. 445,-

Hvit
Duband Hautes Côtes Nuits Chard. 2017. 800,-
Georg Breuer Estate Rüdesheim Riesling 2019. 340,-
William Fèvre Chablis Champs Royaux 2018. 340,-

Rød
Domaine de Chevalier 2018. 1500,-
Chateau Talbot 2016. 1200,-
Chateau Lynch-Moussas 2009. 800,-
Chateau Coufran 2015. 380,-
Fèlsina Fontalloro 2003. 800,-
Fèlsina Rancia Chianti Classico Riserva 2011. 790,-
Paolo Scavino Barolo 2018. 780,-
Ciacosa Fratelli Barolo Bussia 2017. 640,-
Chateau Musar 2014. 580,-
Lopez de Heredia Vina Tondonia Res. 2008. 520,-
Vieux Lazaret Châteaneuf-du-Pape 2019. 360,-