Smia
I restauranten lager vi mat fra egen hage og eget kjøkken.
Bestilling skjer ved bordene.
Restauranten er åpen 13.00 - 17.00 alle dager tom. 3. mars. Fra og med 4. mars til 2. april er den åpen 13.00 - 18.00 alle dager.
Velkommen!
Booking:
Tlf: 48230186. Mail: kristin@soli-brug.no


Parmaskinke, manchego, hjemmelaget aioli og focaccia
*1, 2, 3, 7
eller
Økologisk gulrot- og søtpotetsuppe
*7
Quiche Lorraine
Vår franskinspirerte pai med fire oster, skinke, urter og muskat. Serveres med frisk salat og portugisisk olivenolje
*1, 2, 3
Sjokolademousse og kaffe
Luftig, lett og fyldig
*1, 3, 4, 7
399,-
Alkoholfri eplemost:
To glass Soli Brug eplemost.Epler fra Soli. Norgesmester 2017 og 2021
115,-
Vinpakke:
Et lite glass Soli Brug hvitvin, etterfulgt av et glass Soli Brug rødvin. Begge et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia. Til desserten et lite glass Egge Gård Iseple.
310,-
1: Hvetegluten 2: Egg 3: Melk 4: Nøtter 5: Soya 6: Sulfitter 7: Sitrus 8: Sesam
Parmaskinke, manchego, hjemmelaget aioli og focaccia
*1, 2,
265,-
Økologisk gulrot- og søtpotetsuppe
*7
155,-
Quiche Lorraine
Vår franskinspirerte pai med fire oster, skinke, urter og muskat. Serveres med frisk salat og portugisisk olivenolje
*1, 2, 3
175,-
Salat
Frisk salat, helt vegetar eller med ost og skinke. Opp til deg.
175,-
Ostetallerken
Fire utvalgte oster med tilbehør
175,-
*1: Hvetegluten 2: Egg 3: Melk 4: Nøtter 5: Soya 6: Sulfitter 7: Sitrus 8: Sesam
Eple brûlée m/vaniljesaus
Ikke creme brûlée, men bedre. Epler, kanel og mandler med sprøstekt mørdeigslokk og karamellisert brunt sukker
*1, 3, 4, 7
78,-
Brownie
Smaksrik og fudgy sjokoladekake
*1, 2, 3
78,-
Ostekake
Jordbærostekrem, kjeksbunn og geletopp
*1, 2, 3,
78,-
Appelsinkake
Frisk, søt, saftig og litt syrlig formkake
*1, 2, 7
78,-
Sjokolademousse
Luftig, lett og fyldig
*2, 3
78,-
Vaniljeis til kaken
*3
27,-
*1: Hvetegluten 2: Egg 3: Melk 4: Nøtter 5: Soya 6: Sulfitter 7: Sitrus 8: Sesam



På glass:
Soli Brug Hvitvin: 145,-
Soli Brug Rødvin: 155,-
Moët Champagne: 198,-
Mionetto DOC Prosecco: 145,-
Soli Brug Hvitvin. Gl. 145,- / Fl. 580,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.Tørr, fruktig og balansert. Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Soli Brug Rødvin. Gl. 155,- / Fl. 620,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.Kirsebær, krydder og tørket frukt. Balansert struktur
Meteor hveteøl. 100,-
Meteor IPA. 80,-
Hansa Premium. 100,-
Soli-drinken (gin & Soli eplemost). 139,-
Negroni. 139,-
Old Fashioned. 139,-
Gin & Tonic. 139,-
Aperol Spritz. 139,-
Irish Coffee. 139,-
Soli Eplemost
Epler fra Soli. Aroma, Rubinstep og James Grieve.
Kåret til norgesmester i 2017 og i 2021
Gl. 59,- / Fl. 210,-
Fentiman´s Curiosity Cola
Engelsk pubcola. 55,
Clausthaler. 50,-
Cola Zero/Solo 45,-
Vann på flaske, med og uten kullsyre
Olden. 40,- / S. Pellegrino 75,-
Iste. 55,-
Kaffe/te
Kaffen er et samarbeid med Takelund kaffebrenneri på Ise i Sarpsborg, laget for Soli Brug med bønner fra Guatemala og Brasil.
40,-
Musserende & Champagne
Philliponat Reserve Brut. 890,-
Bollinger Special Cuvee NV. 1050,-
Chanzy Crémant De Bourgogne Blanc De Blancs. 650,-
Millesimato Prosecco DOC. 550,-
Orange & Rosé
Calcarius Ca 40.08 Orange 100 cl, Puglia, Italia. 590,-
Louis Roederer By. Ott 2020 Rosé. 590,-
Hvit
Chenevieres Chablis Grandes Vignes 2020. 580,-
Olivier Leflaive Mersault 2018. 1150,-
Olivier Leflaive Chassagne-Montrachet 2018. 1300,-
Rød
Brick-House Pinot Noir USA 2019: 950,-
Claude Dugat Gevry-Chambertin 2017. 2000,-
Castello Banfi Brunello di Montalcino 2016. 1050,-
Dunn Vineyards Napa Valley Cab.Sauv. USA 2016. 1800,-
Opus One, USA 2013. 6800,-
Musserende & Champagne
Philliponat NV. 589,-
Bollinger NV. 619,-
Taittinger NV. 445,-
Hvit
Duband Hautes Côtes Nuits Chard. 2017. 800,-
Georg Breuer Estate Rüdesheim Riesling 2019. 340,-
William Fèvre Chablis Champs Royaux 2018. 340,-
Rød
Domaine de Chevalier 2018. 1500,-
Chateau Talbot 2016. 1200,-
Chateau Lynch-Moussas 2009. 800,-
Chateau Coufran 2015. 380,-
Fèlsina Fontalloro 2003. 800,-
Fèlsina Rancia Chianti Classico Riserva 2011. 790,-
Paolo Scavino Barolo 2018. 780,-
Ciacosa Fratelli Barolo Bussia 2017. 640,-
Chateau Musar 2014. 580,-
Lopez de Heredia Vina Tondonia Res. 2008. 520,-
Vieux Lazaret Châteaneuf-du-Pape 2019. 360,-

