Restaurant - Smia

I restauranten lager vi mat fra egen hage og eget kjøkken.
Bestilling skjer ved bordene.

Restauranten er åpen alle dager 13.00 - 18.00

Booking: 48230186 / kristin@soli-brug.no

Matmeny:
Parmaskinke, focaccia, manchego og hjemmelaget aioli. 115,-


Quiche Lorraine. 165,-
Hjemmelaget fransk pai med fire oster, skinke, urter fra hagen og frisk salat.


Dessert. 105,-
Dagens dessert.
 
Vår treretters lunsj: 370,-
 
  
Soli-kringle - 60,-
Gjærbakst med eplefyll.


Appelsinkake. 60,-
Søt, frisk og saftig. 
 
 
Solimuffin. 60,-
 Muffin med mangofyll.

 
Drikkemeny:
 




Soli Brug Hvitvin. Gl. 145,- / Fl. 580,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.


Soli Brug Rødvin. Gl. 155,- / Fl. 620,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.


Champagne. Gl. 190,- / Fl. 680,-
E. Michel.



Champagne. Halvflaske. 370,-
Taittinger.


Soli Eplemost. Gl. 55,- / Fl. 190,-
Med epler fra Soli. Kåret til norgesmester i 2017 og i 2021.


Fentiman´s Curiosity Cola. 55,-
Eksklusiv engelsk Cola.


Iste. 55,-
Økologisk fersken.
 
 
 Aranciata. 55,-
Italiensk appelsinbrus.
 
 

 Aranciata. 55,-
Italiensk blodappelsinbrus.
 
 
Øl:

Hansa Premium. 100,-
Alkoholfri øl 50,-


Kaffe / te 35,-
Mineralvann 45,-


Glutenfritt? Spør oss og vi hjelper deg!