Restaurant - Smia

I restauranten serverer vi mat fra egen hage og eget kjøkken.


Matmeny:

Quiche Lorraine. 135,-
Hjemmelaget fransk pai med fire oster og urter fra hagen.


Solikringle - 50,-
Gjærbakst med eplefyll.

Muffin. 50,- Utsolgt
Med mangofyll og melisdryss.

Appelsinkake. 50,-
Søt, frisk og saftig.

Banankake. 50,-
Modne bananer og brunt sukker.

Sjokoladekake. 60,- 

Nøttehorn. 50,-
Med sjokoladetrekk og smørkrem. (Glutenfri)

Bringbær fra hagen. 70,-
Våre egne Askerbær.

Is 30,-
Kroneis med jordbær.


Drikkemeny:


Soli Brug Hvitvin. Gl. 125,- / Fl. 450,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.

Soli Brug Rødvin. Gl. 125,- / Fl. 450,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.

Champagne. Fl. 790,-
E. Michel.

Soli Eplemost. Gl. 45,- / Fl. 135,-
Med epler fra Soli og norgesmester 2017.

Fentiman´s Curiosity Cola. 50,-
Eksklusiv engelsk Cola.

Iste. 55,-
Økologisk fersken.

Øl 70,-
Alkoholfri øl 50,-
Kaffe / te / kakao 35,-
Iskaffe 50,-
Mineralvann 45,-