Restaurant - Smia

I restauranten lager vi mat fra egen hage og eget kjøkken.
Bestilling skjer ved bordene.

Restauranten er åpen alle dager 13.00 - 18.00

Booking: 48230186 / kristin@soli-brug.no

Matmeny:
Forrett: Parmaskinke, focaccia, manchego og hjemmelaget aioli. 115,-
*: 1, 2 og 3


Hovedrett: Quiche Lorraine. 165,-
Hjemmelaget fransk pai med fire oster, skinke, urter fra hagen og frisk salat.
*: 1, 2 og 3.


Dessert: 105,-
Dagens dessert.
*: 2 og 3
 
Vår treretters lunsj: 370,-
 
  
Soli-kringle. 60,-
Gjærbakst med eplefyll.
*: 1, 2 og 3.


Appelsinkake. 60,-
Søt, frisk og saftig.
*: 1 og 2 
   
  

Solimuffin. 60,-
 Muffin med mangofyll.
*: 1, 2 og 3.
 
Drikkemeny:
 




Soli Brug Hvitvin. Gl. 145,- / Fl. 580,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.
*: 4

 
 
Soli Brug Rødvin. Gl. 155,- / Fl. 620,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.
*: 4.



Champagne. Gl. 190,- / Fl. 680,-
E. Michel.
*: 4.



Champagne. Halvflaske. 370,-
Taittinger.
*: 4.
 
 
Soli Eplemost. Gl. 55,- / Fl. 190,-
Med epler fra Soli. Kåret til norgesmester i 2017 og i 2021.


Fentiman´s Curiosity Cola. 55,-
Eksklusiv engelsk Cola.


Iste. 55,-
Økologisk fersken.
 
 
 Aranciata. 55,-
Italiensk appelsinbrus.
 
 

 Aranciata. 55,-
Italiensk blodappelsinbrus.
 
 
Øl:

Hansa Premium. 100,-
Alkoholfri øl 50,-
*: 1.


Kaffe / te 35,-
Mineralvann 45,-


Allergier? Vi hjelper deg!
Allergener - *: 1: Gluten (av hvete) 2: Egg. 3: Melk. 4: Sulfitter.