Smia

I restauranten lager vi mat fra egen hage og eget kjøkken. 
Bestilling skjer ved bordene.

Restauranten er åpen alle dager 13.00 - 18.00

Booking:
Tlf - 48230186

Mail - kristin@soli-brug.no




1 Parmaskinke, focaccia, manchego og aioli  
Liten 115,-.  Stor 250,-
* 1, 2, 3

2 Gulrot- og søtpotetsuppe 135,-

3 Quiche Lorraine 165,-
Franskinspirert pai med oster, skinke og
urter. Frisk salat med portugisisk olivenolje.
* 1, 2, 3

Tre-retter: Liten 1 + 3 + sjokolademousse 370,-

Tilbehør: Dressing/ekstra focaccia 15,-
* 1, 2, 3

Eplebrûlée 60,-
* 1, 3

Julebrownie 60,-
 * 1, 2, 3

Ostekake 60,-
* 1, 2, 3, 4

Soli-kringle 60,-
* 1, 2, 3

Appelsinkake 60,-
 * 1, 2 

Mangomuffins 60,-
* 1, 2, 3

Tilbehør: vaniljeis 15,-
* 3

 



Drikkemeny:



Vin:
Soli Brug Hvitvin. Gl. 145,- / Fl. 580,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.
* 6
Soli Brug Rødvin. Gl. 155,- / Fl. 620,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.
* 6.

Champagne: 
E. Michel. Gl. 190,-/Fl. 680,-   Phillipponnat 1/2-flaske 460,-
Bollinger. 1/2-flaske 450,-   Taittinger. 1/2-flaske 390,- 
* 6

Øl:
Meteor hveteøl 100,-    Juleøl 100,-    Meteor IPA 80,-
Hansa Premium 100,-   Hansa Ultra Lite (Glutenfri) 100,-

Gin:
Solidrinken. Gin (42,5%) & Soli Eplemost 115,-

Alkoholfritt:
Soli Eplemost. Gl. 55,- / Fl. 190,-
(Epler fra Soli. Kåret til norgesmester i 2017 og i 2021.

Fentiman´s Curiosity Cola 55,-

 Aranciata 55,- 
 (Italiensk appelsin/blodappelsinbrus)

Alkoholfritt øl 50,-   Kaffe/te 35,-

Cola Zero 45,-    Olden 45,-

* 6   Sulfitter





Allergier? Vi hjelper deg!

1: Hvetegluten     2: Egg     3: Melk     4: Nøtter    5: Soya     6: Sulfitter