Smia

I restauranten lager vi mat fra egen hage og eget kjøkken. 
Bestilling skjer ved bordene.

Restauranten er åpen alle dager 13.00 - 18.00
Booking: 48230186



Vår treretters lunsj: 370,-

Forrett: Parmaskinke, focaccia, manchego og hjemmelaget aioli. 115,-
*: 1, 2 og 3
 
Hovedrett: Quiche Lorraine. 165,-
Hjemmelaget fransk pai med fire oster, skinke, urter fra hagen og frisk salat med portugisisk olivenolje. Spør din servitør om dressing!
*: 1, 2 og 3.
 
 Dessert: 105,-
Hjemmelaget sjokolademousse. 
 *: 2 og 3.


Lunsjretter og desserter:

Gulrot og søtpotetsuppe. 90,-
 
Hjemmelaget brownie med bær. 60,-
Med vaniljeis. 75,- 
*: 1, 2 og 3.
 
Soli-kringle. 60,-
Gjærbakst med eplefyll.
*: 1, 2 og 3.
 
Appelsinkake. 60,-
Søt, frisk og saftig.
*: 1 og 2 
   
Solimuffin. 75,-
 Muffin med mangofyll og is.
*: 1, 2 og 3.
 



Drikkemeny:



 
Champagne: 

E. Michel. Gl. 190,- / Fl. 680,-
*: 4.
 
Philliponnat. Halvflaske 460,-
 *: 4.

Bollinger. Havflaske. 450,-.
 *: 4.

Tattinger. Halvflaske. 390,-.
*: 4.



Hvitvin:

Soli Brug Hvitvin. Gl. 145,- / Fl. 580,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.
*: 4

 

Rødvin:

Soli Brug Rødvin. Gl. 155,- / Fl. 620,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.
*: 4.



Øl:

Meteor hveteøl. 100,- 
Meteor IPA. 80,-
Hansa Premium. 100,- 
*: 1.
Hansa Ultra Lite (Glutenfri). 100,-


Drinker:

Solidrinken. Gin, Soli Eplemost og iskule. 115,-
 

Alkoholfritt:

Soli Eplemost. Gl. 55,- / Fl. 190,-
Med epler fra Soli. Kåret til norgesmester i 2017 og i 2021.

Fentiman´s Curiosity Cola. 55,-
Eksklusiv engelsk Cola.

Iste. 55,-
Økologisk fersken.

 Aranciata. 55,-
Italiensk appelsinbrus.
 
 Aranciata. 55,-
Italiensk blodappelsinbrus.
 
Alkoholfri øl. 50,-
 
Kaffe / te 35,-

Mineralvann 45,-





Allergier? Vi hjelper deg!

Allergener - *: 1: Gluten (av hvete) 2: Egg. 3: Melk. 4: Sulfitter.