Restaurant - Smia

I restauranten serverer vi mat fra egen hage og eget kjøkken.
Bestilling gjøres kun ved bordene.

Booking: kristin@soli-brug.no

Åpningstider under vinterutstillingen:
23.01 - 07.02. Alle dager 13 - 17.


Dagens 3-retter:
Parmaskinke
Quiche Lorraine
Dessert
345,-


Matmeny:

Quiche Lorraine. 150,-
Hjemmelaget fransk pai med fire oster, skinke, urter fra hagen og frisk salat.
  
 
 
Parmaskinke.
Parmaskinke, focaccia, manchego og hjemmelaget aioli. 105,-



Dessert. 95,-
Med vaniljeis, pasjonsfrukt, mandarin og marengssnø.
 

Soli-kringle - 55,-
Gjærbakst med eplefyll.
 
 
Solimuffin. 55,-
Med mangofyll.


Appelsinkake. 55,-
Søt, frisk og saftig.

 
Ostekake. 60,-
Med mandeldbunn og sjokoladepynt. (Glutenfri)


Sjokoladekake. 60,- 
Sjokoladekake med bringbærfromage.


Nøttehorn. 55,- 
Med sjokoladetrekk og smørkrem. (Glutenfri)


Drikkemeny:





Soli Brug Hvitvin. Gl. 135,- / Fl. 520,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.


Soli Brug Rødvin. Gl. 135,- / Fl. 520,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.


Champagne. Gl. 190,- / Fl. 650,-
E. Michel.



Champagne. Halvflaske. 350,-
Taittinger.


Soli Eplemost. Gl. 50,- / Fl. 150,-
Med epler fra Soli og norgesmester 2017.


Fentiman´s Curiosity Cola. 55,-
Eksklusiv engelsk Cola.


Iste. 55,-
Økologisk fersken.
 
 
Øl:

Borg Pilsner. 90,-
Hansa Premium. 100,-
Bad Santa Juleøl. 90,-
Meteor Biere Noel. 0,65 liter. 90,- 
Hansa Borg Juleøl. 70,-
Alkoholfri øl 50,-


Kaffe / te 35,-
Iskaffe 50,-
Mineralvann 45,-


Glutenfritt? Spør oss og vi hjelper deg!