Restaurant - Smia

I restauranten lager vi mat fra egen hage og eget kjøkken.
Bestilling skjer ved bordene.

Booking: kristin@soli-brug.no

Åpningstider: 
6. - 25. mars.
Alle dager 13 - 18.


Matmeny:
Parmaskinke, focaccia, manchego og hjemmelaget aioli. 110,-
Perfekt med Soli Eplemost. 50,-


Quiche Lorraine. 150,-
Hjemmelaget fransk pai med fire oster, skinke, urter fra hagen og frisk salat.


Dessert. 95,-
Dagens dessert.

 

Soli-kringle - 55,- Utsolgt
Gjærbakst med eplefyll.


Appelsinkake. 55,-
Søt, frisk og saftig. 
 
 

Sjokoladekake. 55,-
Sjokoladekake med bringebærfromage.
   
 
 
Solimuffin. 55,-
 Muffin med mangofyll.
  
 
 
Ostekake. 55,-
Ostekake på nøttebunn. (Glutenfri)


Nøttehorn. 55,-
(Glutenfri)

 
Drikkemeny:





Soli Brug Hvitvin. Gl. 135,- / Fl. 520,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.


Soli Brug Rødvin. Gl. 135,- / Fl. 520,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.


Champagne. Gl. 190,- / Fl. 650,-
E. Michel.



Champagne. Halvflaske. 350,-
Taittinger.


Soli Eplemost. Gl. 50,- / Fl. 150,-
Med epler fra Soli og norgesmester 2017.


Fentiman´s Curiosity Cola. 55,-
Eksklusiv engelsk Cola.


Iste. 55,-
Økologisk fersken.
 
 
Øl:

Borg Pilsner. 90,-
Hansa Premium. 100,-
Bad Santa Juleøl. 90,-
Meteor Biere Noel. 0,65 liter. 90,- 
Hansa Borg Juleøl. 70,-
Alkoholfri øl 50,-


Kaffe / te 35,-
Espresso, 
Cappuccino,
Café crema, Latte Macchiato 50,-
Mineralvann 45,-


Glutenfritt? Spør oss og vi hjelper deg!