Restaurant - Smia
I restauranten lager vi mat fra egen hage og eget kjøkken.
Bestilling skjer ved bordene.
Booking: kristin@soli-brug.no
Åpningstider:
6. - 25. mars.
Alle dager 13 - 18.
Matmeny:
Bestilling skjer ved bordene.
Booking: kristin@soli-brug.no
Åpningstider:
6. - 25. mars.
Alle dager 13 - 18.
Matmeny:

Parmaskinke, focaccia, manchego og hjemmelaget aioli. 110,-
Perfekt med Soli Eplemost. 50,-
Perfekt med Soli Eplemost. 50,-

Quiche Lorraine. 150,-
Hjemmelaget fransk pai med fire oster, skinke, urter fra hagen og frisk salat.

Dessert. 95,-
Dagens dessert.
Dagens dessert.

Gjærbakst med eplefyll.

Appelsinkake. 55,-
Søt, frisk og saftig.
Søt, frisk og saftig.

Sjokoladekake. 55,-
Sjokoladekake med bringebærfromage.

Solimuffin. 55,-
Muffin med mangofyll.

Ostekake. 55,-
Ostekake på nøttebunn. (Glutenfri)

Nøttehorn. 55,-
(Glutenfri)
(Glutenfri)
Drikkemeny:


Soli Brug Hvitvin. Gl. 135,- / Fl. 520,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.

Soli Brug Rødvin. Gl. 135,- / Fl. 520,-
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.
Et samarbeid med Castello delle Regine i Umbria, Italia.

Champagne. Gl. 190,- / Fl. 650,-
E. Michel.

Champagne. Halvflaske. 350,-
Taittinger.
E. Michel.

Champagne. Halvflaske. 350,-
Taittinger.

Soli Eplemost. Gl. 50,- / Fl. 150,-
Med epler fra Soli og norgesmester 2017.
Med epler fra Soli og norgesmester 2017.

Fentiman´s Curiosity Cola. 55,-
Eksklusiv engelsk Cola.
Eksklusiv engelsk Cola.

Iste. 55,-
Økologisk fersken.
Økologisk fersken.
Øl:
Borg Pilsner. 90,-
Hansa Premium. 100,-
Bad Santa Juleøl. 90,-
Borg Pilsner. 90,-
Hansa Premium. 100,-
Bad Santa Juleøl. 90,-
Meteor Biere Noel. 0,65 liter. 90,-
Hansa Borg Juleøl. 70,-
Alkoholfri øl 50,-
Alkoholfri øl 50,-
Kaffe / te 35,-
Espresso, Cappuccino,
Café crema, Latte Macchiato 50,-
Espresso, Cappuccino,
Café crema, Latte Macchiato 50,-
Mineralvann 45,-
Glutenfritt? Spør oss og vi hjelper deg!
Glutenfritt? Spør oss og vi hjelper deg!