Soli Brug Rammeverksted

Rammer
Riktige rammer gjør under til verket! Siden vi startet rammeverkstedet på Soli Brug opplevde vi at du verden, så gøy dette er. Med tilnærmet hele verden som leverandør av skikkelige trelister, i alle tenkelige og utenkelige fasonger og overflater, gjør vi hva vi kan for å finne akkurat DEN rammen rundt som lager prikken over i' en på et kunstverk, og som tar vare på det i generasjoner. Kom og kjenn på prøvene: Enkle rammer, staselige rammer, rammer med ornamenter, glatte rammer, stripete eller prikkede rammer, blanke rammer, matte rammer, metalliske rammer, børstede, lakkede, grove eller helstøpte rammer. Se hva som skjer!

Utsmykning
Store luftige bygg eller små hyggelige lokaler, en lekker resepsjon eller en innbydende kantine. Fordi vi har holdt på siden 1978 med utstillinger og kunstnere kjenner vi etter hvert ganske godt hvem som driver med hva. Vi tør også påstå vi har et øye for hva som kan passe hvor. Det å omgi seg med god
kunst, presentert på en riktig måte, gir positiv energi til de fleste av
oss. Vi kan hjelpe deg eller din bedrift med akkurat dette.

Rådgivning
Du kan spørre oss om det meste, i alle fall innen det vi mener vi kan om kunst, enten det gjelder kunstnere, kvaliteter, historie, stilarter, teknikker, oppbevaring, holdbarhet, belysning eller opphenging. Og skulle vi ikke vite svaret der og da, vet vi i alle fall om noen som vet det. Helt sikkert!

Formidling
Stadig vekk får vi spørsmål om vi kan skaffe akkurat et SÅNT bildet av akkurat DEN kunstneren. Og det har vi jammen greid, opptil flere ganger. Så er det noe du har spesielt lyst på, er det bare å ringe, så kan se hva vi kan få til. Ganske morsomt det også forresten, å lete, og så finne.

Bedriftsarrangementer
Mulighetene er mange. Vi har flere hus til forskjellige typer arrangementer.
Hva med å ta med foreningen din, dine ansatte eller kundene dine på
vinsmaking foran peisen i Smia, eller kaffe og kringle med historie ved
dammen? Eller hva med en 7-retter med lokale råvarer i Spisestuen? Det kan
hende vi kan få tak i både gjørs fra Vansjø like ved eller laks fra Aagaardselva, fossen som ga kraft til dette som en gang var Nord-Europas største sagbruk.